min tajming...

är ju verkligen "klockren" - VARJE GÅNG!! Jag lyckas jämt hörrni!!

Under hela året finns det 4 helgdagar som man firar lite extra med god mat och godis : midsommar, jul, nyår...och påsken...Är det då inte fantastiskt så säg att jag ALLTID lyckas vara i något stadie av cambridge under någon eller några av dessa helger...jämt liksom!? Julen har drabbats två gånger och nu blir det påsken (märk väl hörrni att jag ju nyss åt som vanligt innan jag bestämde mig för att "Äh jag kör de sista kilona nu"...) och påsken hamnar mitt i upptrappningens steg 1... :/

Det blir vanligtvis ett himlans pysslande och trixande med sopporna då när det blir så här...men INTE denna gången. Jag fattade ett beslut idag: på påskafton ska vi till mamma på påskmiddag...jag kommer äta den...OCH även unna mig både bröd och påskgodis - DEN dagen. Kommer ta två soppor under dagen också förstås. Inget meckande, trixande och sånt nu. Kör på så här den dagen och kör med steg 1 innan och efter som sig bör.

En annan dag som jag kommer ändra lite på är den 28 april. Då ska min mamma och jag på konsert i Kalmarsalen - Tomas di Leva!!! :) Vi kommer gå ut och äta middag innan på finrestaurang och jag kommer äta det jag vill då. Den dagen kommer jag alltså också köra mer åt steg 2-hållet och bara ta två soppor och ett riktigt mål mat. Inget godis och sådant då förstås, men likaväl en avvikelse från steg 1. Sedan kör jag på igen en vecka till med steg 1 - så får vi se vad det ger!!

Känner mig supernöjd med mina beslut och tycker nog allt de gjorde det lite enklare att härda ut faktiskt. :)

Dag 12 och bara 2 dagar kvar på ren kur nu - dagen idag har varit rätt angenäm jämfört med andra dagar under dessa två veckor... gissningsvis med anledning av mina trevliga inplanerade "avbrott" :)

Snart är det dags för "En unge i minuten" och efter dt blir det sängen!

Ha en fin kväll!!




Fina, fina di Leva ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0