Dina vänner är...

...den familj som du själv väljer!!!! ♥♥♥

Jag är så fantastiskt GLAD över mina underbara vänner som jag har!! Jag är även otroligt lycklig över de delarna av min familj som fortfarande beter sig som en familj!! :) Älskar er alla MASSOR!!!! ♥♥♥

kram




sköna söndag...

..har det hunnit bli och jobbhelg är det för Prinsen! Jag var inte här inne igår - som vanligt hastade lördagen förbi i 190!! Passade på att uttnyttja dagen till att vara med mina underbara killar. ♥ Emil hela dagen och Johan på kvällen. ♥

Igår var Emil och jag på stan med fina faster Linda ♥ nästan hela eftermiddagen! Det var så KUL! Vi shoppade lite och tittade på lite kläder till Emil (som jag ska shoppa senare i veckan) och så blev det en liten fika. Jag köpte även (äntligen) mina efterlängtade strumpstickor!! Ska se om jag hinner påbörja skaftet i kväll - på mina allra första RAGGSOCKOR hörrni! :)

Usch den här helgen har jag VERKLIGEN haft en "matsvacka"!! Hahaha...ja ni läste rätt! Jag har inte obsessat om min vikt (vilket är jättebra känner jag själv) :) men däremot har jag haft FROSSERI!!! :( FY fasen vad surt!! :( Jag har FROSSAT i saker jag egentligen inte "får" äta!!! :( Jag har ätit HUR MÅNGA smörgåsrån med smör som helst!!! (Jag menar verkligen MÅNGA!!!) :( Jag har dessutom ätit två mackor med smör och mjukost!!! :( Varför???? Har ingen bra anledning HELLER!! Usch vad jobbigt!! :( Jag liksom "legaliserar" nu plötsligt mitt frosseri när jag ger Emil mellis...Av vilken anledning då kan man ju undra!? NÄÄ FY SJUTTON - var jättesugen på rån även i dag, men hittills har jag hållt mig...måste försöka låta bli!! Det är ju så himla onödigt och om jag fortsäter så kommer det ju förstöra för mig i slutändan!! :( Håll tummarna och ägna mig gärna en extra tanke om ni orkar! ;)

Det ÄR ju så NÄRA nu...snart kommer jag ju "få lov" att äta "som vanligt"...(inte för att mitt frosseri var "som vanligt" men ni hajjar..) :) 

Idag blir det härlig höstsöndag hos mamma i Laxemar! Vi ska åka dit efter att Emil ätit gröt. Då blir det promenad med vovve i skogen och mamma får vara "lite barnvakt". OM det inte känns ok att Emil hänger på i vagnen, då får de också följa med! :)  Tycker bara det ser så "ruggigt" ut ute!

Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig i soffan en stund tills Emil vaknar.

Ha en fin dag!
Kram

PS. I morgon är det invägning igen...Surt att frosseriet var i helgen...så nära inpå..;) DS



...min LAST... :/


fredag!

Fredag idag hörrni! Härligt. Varje fredag blir jag så lycklig och alldeles varm inombords. Jaja, jag vet att "alla älskar fredagar"..men kanske inte av samma anledningar som mig? :) EN av anledningarna är att det ju är underbart stallbesök - ja i vanliga fall då. Denna vecka har horsesarna lite "höstlov" så det är inga ridlektioner. Det är dem väl förunnat tycker jag! ♥ :D Min andra anledning är att jag varje fredag inser att jag är ytterligare ett steg närmre min målvikt och "normalt" fredagsmys!! Just NU är det ju inget särskilt med fredagarna i DEN bemärklesen...men snart hörrni...SNART!!! ♥ Det är ju inte någon evighet kvar liksom! UNDERBART!! ♥

Igår var jag på fotvård/fotmassage hos finaste Mia! Som vanligt himmelskt GÖTT!! Fast i går var det ändå lite speciellt - det var ju min inplanerade belöning för delmålet 75kg!!! :) Njöt lite extra och känner mig så stolt över min bedrift! :)

Mia och Gittan som jag går till för massage och fotvård är goda vänner till mig och helt underbara bägge två ♥ De har nu bett mig kombinera ett av mina intressen med en tjänst. De behöver en hemsida och jag gillar verkligen att hålla på med sådant. Så jag ska hjälpa dem att fixa hemsidan för deras verksamhet!! KUL!! Ska bli fantastiskt roligt!! Ska även hjälpa dem med en "reklamfolder"! :D

Idag blir det inte steg1-mat i med älsklingen - han börjar ju jobba i kväll och åker kl 17:30 så det blir lite för tidigt. :/ Han får matlåda med sig från i går och jag ska äta lunch (steg1-mat förstås) med mina kollegor. Det ska bli trevligt. Så är det bara "halvdag" idag också! Kunde inte bli bättre!! :)

Tack igen hörrni för alla fina kommentarer och peppning!! ♥ ♥ ♥

Ha en underbar dag
Kram



Sötaste Emil... ♥ Han är så rolig med nappen! Han tar själv ut den ur munnen och vänder den fel. Så har han den så och åker omkring i sin gåstol som om allt är frid och fröjd :) ♥




off to get some pedicure!!

Jajamensan.. ni läste rätt. Ikväll ska jag på forvård/fotmassage. Det är min "belöning" för att ha gått ner till under 75kg! :)

Jag kommer inte uppdatera mer än så idag för jag måste åka nu och ikväll vill jag mysa med mina killar så det blir inget sitta framför datorn då inte! :)

Önskar er alla en fin kväll, så hörs vi i morgon!
Kram


...uppdate!

Jaha...återigen så "försvann" plötsligt gårdagen utan spår och jag hann inte ens med...Haha

FÖRST - JÄTTETACK UNDERBARA ni ALLA för alla fina kommentarer och peppningen i samband med mitt förra inlägg! PUSS på er!!! ♥♥♥

Hade fullt upp i går kan man säga - inredde kontoret med nya gardiner och "blev tvungen" att sy lite på en kappa som skulle upp. Utöver detta så hade jag ett fasligt dilemma med val av nya glasögon! :) För att inte tala om tv-kvällen som bjöd på både Desperate Housewives och Cougar Town.. :)

Jag har egentligen ett par glasögon som "funkar", men problemet med dem är dels att de är liiiiite för svaga och dels är de av metall och helt rektangulära med en tunn "platta" som dekor längst ut...inte HELT barnvänliga...rätt vassa faktiskt. Så för min egen, men mest för Emils skull så vill jag byta. Ska ha mig ett par i plast med bättre rundade kanter! :)

Jaha..."vägningsförbudet" gick i stöpet i morse...blev sååååå nyfiken så jag kunde inte låta bli *huga*...men jag hade "tur" och vägde mig i en "snällsvacka" i kroppen så vågen visade bra nedgång. Bra så då - nu behöver jag väl inte väga mig mer innan Gerdbesöket på måndag!!! Eller hur.... :) Faaaast undrar vad jag skulle väg om kroppen INTE var i "snällsvacka" utan "normalläge"....NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!! MÅSTE låta bli!!!! :/ Hur svårt kan det vara liksom. Jag menar resultatet hos Gerd är ju det som gäller!! Det resultatet påverkas ju överhuvudtaget inte av det som MIN våg visar innan eller mellan gångerna.... Eller hur???! Så puckat att hålla på juh!!

Jaha - nu har vi bokat in ett KUL besök hos min barndomsvän Caroline, till vår Stockholmstripp!! JÄTTEROLIGT!! Vi har inte setts på....jag VET verkligen inte HUR länge...??!! Har inte en susning om hur många år som gått sedan sist...*hmmmm* Nåja ialla fall - hon har också fått bäbis i år (kul sammanträffande - som allt annat som sammanvävs i våra liv jämt *haha*). Hon har en liten Milton på 7 månader så det blir ju kul för Emil att träffa honom också!! :) Sedan ska vi hälsa på min lilla farmor på sjukhemmet och en hel dag finns inplanerad hos min andra barndomsvän Helle!! Hon har en liten Affe på 20 månder! Lika kul det!! (De var nere hos oss och hälsade på i Oskarshamn i en vecka i somras! Det var JÄTTEKUL!!) :)

Vi drar ju till Stockholm 6-8 november och bor på hotell i två nätter! Kul med lite minisemester hela familjen! :)

Nu ska jag återgå till arbetet - pausen är över! :)

Ville bara kika inte och skriva lite till er nu - kommer inte att ha tid i kväll sedan nämligen! Vi hörs i morgon igen!

Ha en fin dag och kväll!
Kram


PS. Missa inte Grey's Anatomy på 5:an kl 21 ikväll!! Olidlig spänning varje avsnitt!! ♥ DS



Valet föll på detta par glasögon - PSS Ser ni vad smal jag blivit i ansiktet!!! :D DSS




Nu jämför vi igen...

...om det nu är någon här och läser... :)

Här kommer lite framstegsfoton. LITE skillnad är det nog allt, men så är ju jag RÄTT partisk så det blir en del jäv... ;) Eller kanske inte förresten... :/ Vad tycker ni??

för TVÅ månader sedan:

 


För EN månad sedan:

  

Mina foton från idag 101025:

 


hinner jag med foton i kväll...?

Ja vi får se! :) Ambitionen är ialla fall att vi ska hinna ta lite nya framstegsbilder i eftermiddag - vi får se om det går att få till!

I övrigt är jag på jobbet nu och har i vanlig ordning cyklat hit efter en härlig morgonpromenad med Agathon, en frukostshake och en dusch! Nu är det arbeit som gäller!

Ha en fin dag hörrni!
Kram

PS. Visstja - glömde ju berätta en viktig sak i "överenskommelsen" med Gerd rörande min och älsklingens spa-övernattning med massa mat. Jag får INTE väga mig hemma nu på hela veckan! Jag måste vänta med vägningen tills jag kommer till Gerd (ska dit måndag 1 november). Allt för att inte få se "fel" siffror på min opålitliga våg och blir nedstämd och omotiverad och så. Får stålsätta mig så jag klarar det - är ju sååååå nyfiken! DS

...hemma igen!

JAPP! Nu är man hemma igen! GUD vad härligt vi har haft det - men HJÄLP vad jag har saknat min lille underbare Filur!!! :) Det är ju helt sjuk vad man blir "tom" i hjärtat när de inte är i närheten.

Vi har verkligen slappat, myst och ätit SÅ gott!! Det har varit fantastiskt! :) Jag har ätit med magen, huvudet och hjärtat (i precis den ordningen också) och det har gått jättebra! Känner mig väldigt duktig som inte "helt ballat ur" och ätit allt möjligt bara för att jag haft en liten "festkväll" som i går! I morse åt vi frukostbuffé förstås och det var himla mysigt också och jag njöt av bröd med ost och marmelad + en del charkuterier och grönsaker! :)

Med mina soppor har jag gjort som så (i samråd med Gerd förstås) att jag åt bara två soppor i går eftersom jag skulle äta "som vanligt" (dvs med kolhydrater och allt) under middagen. I morse tog jag ingen soppa för att jag åt "som vanligt" under frukosten. Resten av dagen idag blir det bara soppor för mig. Älsklingen får äta rester i kylen! :) Från och med i morgon så blir det som vanligt igen med tre soppor och ett steg 1-mål om dagen! Nu har jag siktet inställt på 60-tal på vågen!! Hänger ni på?! ;)

När folk frågar och/eller jag bara berättar om min viktresa och faktiskt säger högt att "jag har gått ner 15kg hittills" så blir jag nästan lite chockad själv!!! :) Det är ju helt OTROLIGT!!! och det forstätter ju faktiskt att rasa fortfarande!! Det är ju nästan overkligt - men OJ så kul!! Känner mig verkligen stolt!! 

Nu ska jag gå och se om lille filuren inte vaknar snart...han har sovit sedan innan vi kom hem så vi har inte träffat honom än... Längtar så efter att få hålla och pussa honom!! :)

Ha en fin dag alla!
Kram


härligt med snö...

Ja det tycker jag ialla fall! Jag gillar snön! Jag kan dock hålla med om att det var liiiite tidigt med oktober. Kan hända var det övergående och att vi förhoppningsvis får tillbaks några riktigt fina höstdagar till! :)

Jag har verkligen fått tillbaks min motivation igen! Jag har ju verkligen bestämt mig nu för att det här SKA gå!! Det har ju hjälpt lite med de fina resultaten hos Gerd och det faktum att folk allt som oftast med lite "förvåning" i rösten säger: "Men GUD Jessica, du har ju gått ner en hel del i vikt va?? Hur mycket är det??" eller som Emils fröken från öppna förskolan sa: "Men OJ - vad har du "försvunnit" :) känns ju himla skönt att det nu är så tydligt att folk liksom "inte kan låta bli" att kommentera det! :) En av mammorna i vår föräldragrupp kände inte i gen mig när vi sågs på stan häromdagen. Hon såg jätteskeptisk ut när jag sa hej och det tog ett par sekunder innan hon kopplade vem det var med orden: "Men herregud Jessica, jag kände inte igen dig. Vad smal du har blivit"! :)

En annan sak som också hjälper oerhört mycket är ju era fina kommentarer och peppning!! TACK HÖRRNI - TACK SÅ MYCKET! ♥ Alla kommentarer värmer väldigt!! Välkommen också till Jakob från Finland!! :)

Idag är det grådassigt regnigt höstrusk ute här. Funderade på att ta en tur till stan med svärmor, men jag hoppar nog det. Emil får följa med till Maxi i eftermiddag istället. Inget kul att springa på stan i regn och kyla om man inte måste :) Ikväll är det ridning igen! Åh vad kul! Sedan blir det lite förberedelser till morgondagen resten av kvällen (efter maten)! Som ni kanske minns så är det ju nu i helgen (lörd-sönd) som jag och prinsen ska iväg på spa-övernattning. Mormor kommer hit och passar Emil och Agathon. Hon får lite assistans av morfar med hundpromenaderna bl a. Det kommer att bli kanon - för alla inblandade tror jag faktiskt!! :) Ska bli sååå härligt!
Dels ska vi bara slappa och njuta...vara barnlediga ett tag! Sedan blir det ju lite "fest" med mat också. Dels på kvällen och dels vid frukostbuffén! *mmmmm* Gott ska det bli. Sedan gäller det att jag kastar mig på kuren som vanligt igen - för lite "fusk" blir det ju nu med kolhydrater ialla fall. :)

Nu ska jag gå och ta hand om min lille Filur ♥♥♥ som vaknat från sin tupplur! Det vankas grötfrukost för honom! :)

Jag får se hörrni om jag hinner in här och skriva ikväll eller inte. I annat fall får ni ge er till tåls till söndag - innan dess blir det inget inlägg! Kanske hinner jag med ett litet "hej" i kväll men vi får se!

Ha en fin fredag och en fantastisk helg!
Kram



 GOSARNA!!! ♥♥♥


...ibland blir man överraskad! :D

Hahaha!! JA verkligen!! :)

Men FÖRST - TACK Lena och "Anonym" för era värmande ord!! :) Jätteskönt att få stöd och peppning när man behöver det som mest!! TACK!!! ♥♥♥

Jaaa då ska jag uppdatera lite. Vill börja med att berätta att jag känner mig bättre idag! Fick mens i går faktiskt och kände mig genast piggare idag. Och gladare!! Och mer motiverad! När jag gick till Gerd i eftermiddags hade jag dock inga större förhoppningar på invägningen eller mina mått...som ni vet...

TÄNK vad överraskad man kan bli ibland!! JÄTTEKUL - för visst hade jag gått NER...hela 1,2kg till!! och 2 cm i midjan "trots allt" OCH på en del andra ställen visar det sig (se nedan)!!! :) Blev så glad och motiverad igen. Gerd hjälpte även hon till med att få mig att hitta tillbaks till min härliga motivation igen! NU kör vi på fullt race igen!! :)

På lördag drar ju jag och fina prinsen iväg på spa-övernattning på Öland! Det ska bli så kul och mysigt - bara vi två! ♥♥♥

I morgon blir det nog lite "fönstershopping" i stan med Emil och svärmor...sedan en liten fika på café kanske..  :) På eftermiddagen har vi möte med föräldragruppen på BVC. KUL! Vi har ju inte sett dem på ett tag! Kul också att se om de märker något?! ;)

Nåja här kommer nu mina finfina resultat för denna vecka! :) Känner mig så glad och stolt och belönar mig själv med ett "HURRA" och en klapp på axeln i vanlig ordning *klappklapp*

Håll till godo:

Varsågoda - skillnad från start till idag:

Startinfo (100818)
vikt hos Gerd: 88,9 kg

midjemått:
113 cm
mage: 118,5 cm
stuss: 107,5 cm
lår: 54 cm
överarm: 34 cm
BMI: 33,5

-------------------------------
Info vecka 5 (101020)
vikt hos Gerd: 74,1 kg (-14,8 kg)

midjemått: 90 cm (- 23 cm)
mage: 103,5 cm (-15 cm)
stuss: 100 cm (-7,5 cm)
lår: 49 cm (5 cm)
överarm: 28 cm (-6 cm)
BMI: 27,8 (inte längre fetma)!!!

WOHOOOO!! Inte illa va?!? OCH hörrni - en sak till!! Kolla min "ticker" jag har gått ner mer än jag har kvar till mitt mål nu!!! HÄRLIGT!!!

Nu ska jag tvätta mig och krypa ner med lille Filuren♥ och försöka sova lite!! 

Ha en fin kväll och sov gott!
Kram  


...invägning idag...

...om någon är lite intresserad av att veta det ;) Är ju ganska "dött" här inne nu för tiden! *haha*
Får se när och OM jag hinner skriva in mina resultat ikväll eller inte.

Har inga större förhoppningar när jag går till Gerd idag. Tror inte jag har gått ner så bra som de andra gångerna i alla fall...vi får se vad det blir...

Ikväll ska jag ut och äta med Eva-Lena det blir nog Lilla Krogen... sedan är det Grey's Anatomy vid 21 och därefter obligatoriskt samtal/diskussion med bästis-Jessica...

Ha en fin dag!
Kram

Så hände det då till slut...

Jag har tappat motivationen :( JAPP! Som bortblåst på bara ett par dagar!! :( Det började nog med (eller kanske snarare strax innan) viktsvackan nu när jag kollade vågen hemma...ja ni vet...INGENTING hade hänt på en dryg vecka! :( Sedan har det hängt i... :( Jag känner mig fläskigare än någonsin nu idag!! :( Magen har verkligen blivit större igen...

KAN ju försöka vara realist och gissa att det är lite PMS - både i "luften" och i kroppen (det är dags nämligen) ...men det är inte lätt att vara realist utan motivation! :) Det hela är fruktansvärt jobbigt! :( Har då "trillat dit" på fusk också! :( Ja eller hmmm...jag har ätit lite smörgåskex med smör (typ 4-6st) om dagen sedan i lördags... :( "Smyger" med dem när ingen ser dessutom *hahaha*...låter allvarligare än det är menat. Jag menar att jag tog inga när vi fikade, och Emil åt av dem, utan jag gick i skåpet sedan efteråt! :) Så EGENTLIGEN var jag inte "frestad" till det i situationen...utan fick begär efteråt (senare på kvällen)... I vilket fall som helst fusk är fusk!! :( *jäkla SKIT*!!! JOBBIGT som bara den!! Jag mår nog mer psykiskt dåligt av det hela än det EGENTLIGEN gör skada för viktminskningen...men som sagt det är nog så jobbigt!! :/ OCH ett jäkla nederlag!! FAN!! :(

Dessutom har jag haft konstant tuggummiorgie i munnen under den här perioden av "omotivation"...har tuggat tuggimmi som en galning och gjort PRECIS SÅ SOM MAN INTE ska med tuggummi - bytt till nytt en gång i kvarten typ!! :(

Måste på något sätt hitta tillbaks till min härliga motivation igen!! OCh ta mig ur den här "svackan"... Jag tänker ju inte på något sätt ge upp - det är inte det det handlar om!! Även om det känns riktigt seegt nu! Det var väldigt länge sedan jag åt en "riktig" måltid mat... :/

Men jag VET ju att jag snart är "framme"!!! Jag är ju inte alls långt till 70 och sedan ska jag bara in strax under så kommer livet (matlivet) att börja återgå till det normala i och med den riktiga upptrappningen!! Får inte GLÖMMA det liksom. Ser enormt mycket fram emot helgen då älsklingen och jag ska iväg på SPA, med trerätters och övernattning!! Dock är jag bekymrad över hur min kropp kommer att reagera på maten (detta är "svackan" som talar nu)...jag kommer bergis att gå upp två-tre kilo om jag äter...??? Inte så kul att tänka sig. Meningen är ju att vi ska slappna av och njuta...jobbigt att sitta och hänga upp sig på en brödbit då typ... men jaaa jag måste ju lära mig även det. Att äta korrekt ute alltså...även om det som vanligtvis är "korrekt" kanske blir lite "inkorrekt" som Steg1-måltid...men ändå...

Usch...måste på något sätt försöka skaka av mig detta... :( Och DEFINITIVT sluta "fuska" med smörgåsrån!! haha...men det är svårt att hitta tillbaks till motivationen. Hoppas eftermiddagen, kvällen och en natts sömn kan "råda bot" på allt...

Önskar er alla en fin dag ialla fall!! :)

Hoppas att lille Filuren vaknar nu - för vi måste äta och sedan åka på babsim...men sover han vidare så får vi missa det idag...han är ju lite förkyld stackarn och kanske är bättre att han hoppar över idag...vi får se...

Ha det bra
kram

..worst day ever... :(

...har jag haft idag...känns det som ialla fall. Det är säkert inte så illa egentligen...men känslan har inte släppt på hela dagen :(

Jag har "hängt upp mig" på att vågen inte visar någon förändring och tycker ju naturligtvis att jag blivit fläskig och tjock igen...:( Ser INTE bra ut när jag ser mig i spelgen nu igen... TRIST!! VARFÖR står det STILL!!??? Jag har ju inte gjort något fel...? Känns som att jag vill springa och väga mig 100 gånger om dagen nu...precis som om det skulle hjälpa...*haha* :)

Aja..jag är inte den bästa inspriationskällan idag...vill bara dra täcket över huvudet och sova...:( SÅ...tjaaa...det är pretty much vad jag tänker gör nu!!! :D

Hoppas ni alla haft en fin dag och att ni får en underbar kväll!

Bjuder på en härlig höstbild av finaste Emil!! ♥

Kram




...en del missnöje...

..infann sig i morse...:( Jag var uppe urtidigt med lilljärtat som var pigg VERKLIGEN i ARLA morgonstund (han vaknade kl 5..) :D Eftersom det har gått lite drygt halvtid mellan Gerdbesöken så tänkte jag (som vanligt) "kontrollväga" mig på min knäppa våg för att liksom "bara konstatera" viktminskning sedan sist (ni vet att det inte går att lita på min knasvågs siffror ju). VAD FASEN!! :( Vågen står på SAMMA tal som den gjorde efter beöket hos Gerd i måndags!!! :( Har jag inte gått ner ETT ENDA DUGG denna vecka nu???? :( Nu hoppas jag på "tillfällig" svacka bara och att det "tar fart" igen nu...SURT annars ju!!! :( Jag hoppas ju på att jag gått ner MINST 1,5kg till onsdagens besök hos Gerd...om inte blir det att planera in en ny ren-kur-omgång. Den får ju dock börja tidigast den 9 november i och med våra två hotellövernattningar! Älsklingen och jag ska ju på spa nästa helg och sedan ska vi åka till Stockholm, hela familjen, den 6-8 november och hälsa på "gammelfarmor" (min farmor alltså) och hoppas att även Emils gudmor är ledig lite så han kan få träffa henne också! :)

Jaja...skit också i allafall - att jag inte gått ner!!! :( JÄTTETRIST om det verkligen är så...hoppas som sagt att det bara är en tilfällig svacka både i kroppen och på vågen...det återstår att se på onsdag vid invägningen...annars - planering för ren kur igen!! :D

Idag vaknade Emil kl 5 !!!!!!!!!!!!!!! Jag VET...GUUUD vad tidigt!! Men nu ska ni få höra... jag som säkert är den morgonströttaste människan i hela universum...börjar så smått att hitta en tjusning i de tidiga morgontimmarnas lugn...!!! :D Jag är ju uppe tidigt varje dag egentligen vare sig jag jobbar eller är ledig. Under min jobbvecka så går jag ju ut med Agathon i mörkret varje morgon innan frukost och - Älskar det!! Dessa promenader är fantastiska och känslan efteråt och resten av dagen är obeskrivlig! Idag var vi uppe och lekte lite efter vällingen och så somnade Emil för en dryg timma sedan...medan jag satt vid bordet med min frukostshake och såg solen gå upp!! Tror jag ska bli "morgonmänniska" nu!! :)

Nu ska jag gå och ta hand om lillhjärtat när han vaknar och så ska vi ladda med gröt och frukt igen. I dag på förmiddagen blir det ett race med dammsugaren och sedan besök hos mamma i Laxemar med skogsprommenad följt av lite fika. I eftermiddag kommer Camilla och vi ska fika och ha stickjunta!! KUL!! En härlig dag! (NEJ jag ska inte fika annat än TE - med mjölk och honung dagen till ära...har fått tillbaks mitt halsont med råge) :(

Ha en fin dag ni också!
Kram



Ett frostigt "Pampas" i Laxemar... :)


..bilder ja!

Söta Elin har eftelyst bilder på mina framsteg och det kommer lovar jag!!! Jag har dock bestämt mig för att bara ta blider "månadsvis" för att man (och särskilt jag själv) verkligen ska SE SKILLNAD!!! :D Om jag fotar mig varje vecka så känner jag inte att man kan se förändringen så bra...på samma sätt som att jag (personligen alltså) inte väger mig varje dag...tycker det är bättre att väga sig typ 1 gång i veckan eller så...

Jag kommer att ta blider till nästa helg - eller strax innan så det är inte så länge kvar!! :) Ge er till tåls lite grann till bara är ni snälla... :)

Idag är det lördag och älsklingens jobbhelg..:/ Brukar ju vara lite sådär...Men den här helgen blir det lite bättre! :) I morse var jag ute med hunden i den härligt frostiga höstluften igen! Det är SÅÅÅ skönt med den tidiga morgonpromenaden!! Mamma kommer hit nu innan lunch och vi ska ta med oss Emil och gå en vända på stan. Det blir lite fönstershopping och lite fika! Sedan ska jag försöka "hålla kvar" mamma en extra timma eller så och passa på att fixa utväxten - det är fasen på tiden!! Hinner aldrig med det på kvällarna så jag tänkte passa på nu medan mamma är här! :) I morgon förmiddag ska vi upp till mamma i skogen och ta en promenad - så får Agathon springa lite lös! På eftermiddagen kommer Camilla hit och vi ska ha "stickjunta" :) Trevligt som bara den!!

Nu ska jag ta hand om min nyvakna lillfis - vi ska ladda med lite gröt och frukt...:)

Ha en fin dag hörrni!!
Kram


tar tidig kväll... :)

Jaaa jag hade faktiskt tänkt mig det serrni!! :) Älsklingen jobbar i kväll och jag är solo med lillhjärtat. Emil har somnat och jag ska snart ta min sista shake! MEN...vad konstigt tänker ni som hängt med då...hennes sista shake NU?? Så här dags?? *hmmm* OCH ni har helt rätt - det är inte som det brukar riktigt..och varför det?

Jo...var lite klippsk i dag nämligen...jag kom på att..hmmm..det blir ju lite "meckigt" dessa fredagkvällar när älsklingen jobbar och vi har barnvakt. Emil KAN sova när jag kommer hem men han kan LIKA GÄRNA vara vaken (som idag) och då måste han ju så klart få lite uppmärksamhet och sedan sövas innan jag kan börja laga mat. Ridningen slutar ju så att jag aldrig är hemma före 19:30 så...jaaa...ni kan ju räkna ut själva - det blir RÄTT sen middag då... Men så fick jag en snilleblixt i dag...jag äter ju naturligtvis LUNCH istället dessa fredagar!! Det har ju ingen som helst betydelse NÄR jag äter min måltid liksom...så det var precis det jag gjorde. Jag hängde på två av mina kollegor ut på lunchen..det blev en oxfilé med mycket smaskiga wok-grönsaker! Så nu har jag bara en shake kvar så är dagens ranson avklarad. :) När jag kom hem från jobbet så lagade älsklingen ihop sin middagsmatlåda under tiden jag lekte med Emil! Perfekt lösning - han blir inte heller utan! Tidsvinst - JAPP!!! :)

Så nu ska jag ta min sista shake...slänga mig i soffan och kolla ikapp mig på mina inspelade förhäxad-avsnitt!

Till er - HA EN FANTASTISK fredagskväll!
Kram


...trist utan kommentarer...;)

Ja det måste jag säga...det var hundan vad dåligt med kommentarer jag haft nu de senaste två dagrna (exakt INGA)...ändå är ni här och läsar era busar... Säg "hej" i alla fall...? :D

Jag känner mig såååå nöjd med livet just nu...♥ Har varit ute på en arla morgonpromenad, druckit frukost och duschat för att sedan ta cykeln till jobbet...å här sitter jag nu...(japp har "lånat" lite tid nu igen så det blir bara ett kort inlägg). Tänkte hoppa in och skriva "hej" till er ialla fall så ni vet att jag finns kvar här..*pik pik* ;)

Idag blir det ju "kortdag" för jag slutar som alltid på fredagar kl 14:00. Sedan ska jag hem och mysa med mina fina killar ett tag...Ikväll ska älsklingen jobba igen :( och jag ska till stallet :D Snälla morfar kommer och sitter barnvakt hos Emil ett par timmar då! KUL för dem båda! :)

Nu ska ni få höra - idag när jag hade fått på mig mina kläder och såg mig i spegeln så kände jag mig: SNYGG!!! :D Jag gillade verkligen mig och min kropp i den outfiten jag har idag!! ♥ Hade nya kläder i strl M på mig i dag igen och ingenting sitter "fel" eller "fult"...!! ♥ Vilken delseger! Härligt att få känna så!!
Som en liten "påminnelse" så har jag sett två personer på vägen till jobbet som såg ut som jag gjorde innan... :( Med jättepösiga mysbyxor i alldeles för lång storlek - för att de ska passa runt magen - och de är de enda byxorna man "orkar" ha på sig som tjockis. Sedan som pricken över i:et så hade de jackor som satt för tajt över magen och bålen, men vad alldeles för lång i armarna (eftersom man köper för allt för stor storlek för att ens kunna knäppa den). Då tänkte jag...(lite ego kanske mitt i allt men, men) GUD vad skönt att jag ALDRIG mer kommer att se ut sådär!!! Aldrig mer behöva klä mig sådär!!! :) Å så kände jag mig jättenöjd och stolt över det jag faktiskt åstadkommit så här långt! ♥ FÖR ATT: För ett par månader sedan kunde det där lika bra varit JAG!!

Hur som helst hörrni - ha en fantastisk dag! Jag återkommer i kväll!!
Kram

PS. Den "outfiten" jag har på mig idag ska jag se till att ha på mig vid korttagningstillfället - så får ni se den då DS.



...usch!

Jag snikar åt mig lite tid så här på sluttampen av arbetsdagen! :) Kommer inte ta med mig min dator hem idag faktiskt! Jag ska ägna mig åt min underbara lilla familj istället! Ska ha en riktig myseftermiddag och kväll med dem nu tänkte jag - ska även sätta mig ner och diskutera lite med min fina Prins! ♥

Usch (eller jag vet inte om det ÄR usch...eller inte längre ialla fall) vad jag har haft massa märkligheter för mig sedan Emil föddes egentligen. När Emil föddes i januari så var ju allt så nytt och läskigt och man hade superduperfokus på bäbis och att försöka vara mamma HELA tiden...men sedan allt eftersom tiden gick så börjar man ju komma in i rytmen och mammalivet och kan lägga om fokus lite...och vad hamnade mitt fokus då?? JO - På mig och mina förehavanden...min sysselsättning i allra högsta grad. Jag började diskutera med mig själv (och andra) om jag verkligen var på "rätt" ställe i livet - var det det här jobbet jag skulle ha resten av livet etc. ... Ja nu hajjar! Det sjukaste ÄR att jag verkligen TRIVS KANONBRA på mitt jobb OCH med min chef och mina arbetskamrater!!! Jag KÄNNER mig inte "felplacerad" egentligen...men ÄNDÅ har jag haft dessa tankar. Och SOM DE HAR GNAGT i mig!!! Ojojoj...om ni bara visste!!! :( Jag har haft sååååå många olika projekt i huvudet (allt i från att starta en butik till att bli hudterapeut...och hur mycket som helst där emellan. Allt i egen regi) som jag lagt fram till min prins det ena efter det andra med väldigt varierande mellanrum. Han - DEN UNDERBARE MANNEN - har stöttat mig i ALLT!!! ALLT!! Fina älsklingen.♥♥♥♥

Nu ska jag försöka komma till saken...jag gick och lade mig under förvirring (som ni ju fick smaka på) i går med mitt allra senaste projekt (spaterapeut) i huvudet och ett spänningspirr imagen...det HÄR skulle bli kul - leta utbildningar varje ledig stund nu!! I natt har jag haft SÅ OTROLIGT märkliga drömmar - en psykiskt jobbig natt kan jag sammanfatta det hela med! SÅ i morse vaknade jag och kände mig helt tom i huvudet!

Under min promenad med Agathon i den kyliga höstmorgonen så KOM JAG TILL INSIKT!!! HA! Jag vet precis vad jag vill göra!! Jag vill vara PRECIS HÄR i livet...där jag är NU!!! Jag har ett fast jobb som jag VERKLIGEN GILLAR, världens underbaraste hus, en fantastisk man och världens finaste Emil!! Vad FAN har jag hållt på med?? HUR kan jag för en sekund ha velat "byta bort" detta liv mot något annat??? Jag har VERKLIGEN kommit till INSIKT - jag kan inte ens förklara det för er på ett bra sätt...men så här är det!!! Jag blir rörd och gråtfärdig av lycka när jag tänker på vilket underbart liv jag har ♥♥

Jag har varit SÅ "upptagen" med mitt SKIT (rent ut sagt) så jag har "glömt bort" det underbara i umgänget mina fantastiska killar och allt har bara gått på "rutin" liksom...Jag har haft så mycket tankar och projekt snurrande i huvudet hela dagarna så att jag har varit precis SLUT på kvällarna och inte orkat vårda någon av relationerna särskilt mycket...USCH FY FAAAAN vad störande och otroligt, urbota KORKAT av mig!!! :(

MEN NU JÄVLAR är det SLUT på det!!!!! :D Jag känner mig genuint glad (fast det har ajg alltid gjort förstås) att få komma hem till dem i kväll och ska verkligen ta mig tid att sätta mig med min underbare prins och tacka honom för hans tålamod och be honom om förlåtelse för min dumhet!!

För att sammanfatta lite - anlednignen till denna "dumhet" från min sida - bottnar förmodligen i att jag tidigare i livet haft det jäkligt jobbigt i perioder och har svårt att "släppa" det nu. Jag har svårt att förstå att det ÄNTLIGEN är MIN tur att få vara lycklig!!! ♥ Jag måste liksom "krångla till allt" lite, för det är ju så det alltid varit liksom - jobbigt och /eller krångligt! Har ju med anledning av det då svårigheter att "släppa in lyckan":) ...dessutom ligger det en JÄVLIGT töntig tanke i mitt bakhuvud som hängt med ända sedan jag flyttade hemifrån i väldigt tidig ålder - "Jag ska FAN ALDRIG bli någon jävla "svensson"...!!! *asgarv* HAHAHAHA...och det är ju precis det jag blivit..och jag ÄLSKAR DET!!! ♥♥

Nä hörrni - nu blev det (för ovanlighetens skull) ett ganska djupt och allvarligt inlägg - men läser ni min blogg får ni ta det - det bjuder jag på idag!! ♥

Nu är det dags för mig att gå hem ÄNTLIGEN!!

Önskar er alla en fantastisk kväll!
KRAM




...Nu får jag skärpa mig!!!

Hahaha...ja verkligen!! Jag måste ha skärp i mina byxor nu!! Wohoo...OCH jag pratar inte om mina "gamla" byxor utan faktiskt om de jag köpte i Ullared för en dryg månad sedan - då behövdes det inte skärp kan jag lova :D JÄTTEKUL!

Då ställs jag genast inför ett dilemma...var någonstans är alla mina skärp?? (Eller mina 2 skärp förresten - har inte fler...om ens två...haha). Jag har inte "behövt" (inte något positivt direkt) använda skärp i mina byxor på ett och ett halvt år...typ...de har suttit uppe ändå...och suttit åt också!! :/ Jag packade undan dem i samband med att jag gick upp masor i vikt. Sedan blev jag gravid och under den tiden har vi dessutom FLYTTAT en gång...så var någonstans i bland alla kartonger är mina skärp...? Blir att gå på sakletar-raid i morgon kväll...*haha*

I morse erbjöd fina älsklingen mig att låna ett av hans skärp - underbara prinsen! ♥ Hade ingen större förhoppning om att ens får runt ett av hans skärp runt min mage, men tänkte jag skulle testa ialla fall...för att han var så snäll och erbjöd sig! Det första fattades det 5 cm på...det andra - Gick runt och jag kunde knäppa det - visserligen bara i första hålet, men ialla fall!! Vad SKÖNT det kändes!! :) Så i dag för första gången på mer än ett och ett halvt år så har jag skärp i mina byxor...som är i storlek 42 och skärpet är min smala älsklings!!! :D

Jaja...ville bara delge er detta - hoppas hinna återkomma en sväng i kväll igen om tid finns...men jag kommer prioritera mina älsklingar - min fina familj - så ni får finna er i att komma i andra hand... :)

Ha en bra dag!
Kram

PS. Snart är det fotoredovisning som gäller igen!! :) Jag har planerat att ta nya foton den 24 oktober...om jag hinner...Det blir liiiite längre än en månad emellan då, men det passar så bra efter SPA-övernattningen...tror jag...KAN hända blir det precis innan...vi får se. Foto KOMMER ialla fall snart! DS




Nästan som det jag har på mig idag :)


...helt lost!




Så känner jag mig idag! Har inte ens någon inspiration till mitt bogginlägg...*haha* JAG - som i vanliga fall är en sådan ordbajsare och kan prata om allt och inget med vem som helst (till och med mig själv) :)

Dagen har inte bjudit på några speciella sensationer så jag har inget "skvaller" att komma med heller...

Jahapp......tittade på Ullared i går och skämdes i HELA ansiktet å Morgans vägnar!! Herreguuuuud vad pinsamt det vara när han och Ola-Conny skulle måla om huset..och Morgan hjälpte till ungefär ingenting!! *huuuga*

jaha...nähe...jag ber att få återkomma i morgon och hoppas på lite ny inspiration då! :D Nu får det blir stickning, gungstol, Desperate Housewives och Cougar Town!!

Önskar er alla en fantastisk kväll!
Kram




Hoppsan hejsan...inte riiiiiiktigt framme...

Nä...just det inte RIKTIGT framme än vid mitt första delmål...!! Dock hörrni, kära vänner är det inte ALLS långt kvar!! Fick kanonresultat även idag och återigen blev Gerd "stum av förvåning" (och skrämde mig igen med sitt..."men...men..gud vad konstigt alltså"..) över min drastiska fettprocentsminskning! :) (Hade sjunkit från 38% till 33,7% den här gången)

Tyckte att dagen var så ryyyysligt lång - trodde aldrig klockan skulle bli 15 så jag äntligen fick ställa mig på vågen!! Jag misstänker att Gerd ibland tror att jag inte är nöjd med mina resultat, men det ÄR jag - varje gång...jag blir bara så "tagen på sängen" liksom över att det "rasar på" så bra!!! Jag har lite svårt att smälta allt jag också!! (jinx jinx jinx nu säkert bara för det - hoppas inte). :)

Hade tänkt delge Gerd mina SPA-planer med fina prinsen, men det visade sig att hon redan visste om det! :) Gerd läser min blogg nämligen!! (hej, hej Gerd *vinka*) KUL!!! Ialla fall så diskuterade vi mina ätarplaner jag fick som vanligt sjyssta tips och råd! Vi kom fram till hur jag skulle "lägga upp" kuren under dessa två dagar och hittade en lösning som passar mig fint! Detaljer om detta kan vi ta när det närmar sig SPA-helgen! :) Förstår ju att ni är spända på att se mina fina resultat så här kommer de:

Håll till godo:

Varsågoda - skillnad från start till idag:

Startinfo (100818)
vikt hos Gerd: 88,9 kg

midjemått:
113 cm
mage: 118,5 cm
stuss: 107,5 cm
lår: 54 cm
överarm: 34 cm
BMI: 33,5

-------------------------------
Info vecka 5 (101011)
 vikt hos Gerd: 75,3 kg (-13,6 kg)

midjemått: 92 cm (- 21 cm)
mage: 105 cm (-13,5 cm)
stuss: 100 cm (-7,5 cm)
lår: 50 cm (-4,5 cm)
överarm: 29,5 cm (-4,5 cm)
BMI: 28,3 (inte längre fetma)!!!

Som ni ser så fattas det nu bara YNKA 300g innan jag når 75kg och ett par gram till efter det så är det belöningsdags!!! *wohooo!* Gerd och jag var ganska överrens om att det nästa gång kommer vara riktigt läge för att fira och boka in en belöning i form av härlig fotvård hos finaste Mia i Figgis!!! KUL! Det blir ju en "liten extra belöning" (oplanerad vid kurstarten) också i och med min och fina prinsens spaövernattning!! UNDERBART!! Mitt nästa besök hos Gerd blir onsdag 21 oktober så precis veckan innan spahelgen!!

Som en liten påminnelse då ska jag repetera mina planer (med cambridge) framöver. Jag håller ju på med Steg1 nu och kommer att "utvärdera" viktminskningen om en dryg vecka (lämpligtvis blir det ju när jag ska till Gerd nästa gång vilket blir om 10 dagar...det blir perfekt.) OM min viktminskning fortsätter att vara så här bra (1,5-2kg) i veckan hänger jag kvar här i detta steg. MEN om det inte känns tillfredsställande med den minskning som blir tills dess så kommer jag att köra igång på ren kur i ett par veckor igen sedan. Detta får ju blir efter spa och stockholmsresa förstås, men det kommer att bli så! Vill ha en liten snabbskjuts till 70kg nämligen för den dagen det står 69,x på vågen kommer jag börja planera för upptrappning på riktigt. Dock INTE INNAN detta!! Därav min önskan om snabbskjuts :)

Hur som helst är sjukt nöjd med dagens resultat och har bestämt mig för att köra på stenhårt och riktigt strikt setg1 nu igen i 10 dagar till fram till nästa invägning...Håll tummarna och häng mé!!! :)

Nu lämnar jag er för tv-soffan, älsklingen och stickningen!!

Ha en fin kväll!
Kram


...jag ÄR här...ingen fara!

hahaha..OM det nu skulle vara någon som efterlyst mig! Jag har haft ännu en hektisk helg med HUR MYCKET som helst att göra!! I går var det jobb ute i trädgården och sy gardiner - idag höststädning!! Inte så jätteupphetsande kanske, men det är så härligt när det är gjort!!  Har inte riktigt klarat mig från förkylningen ialla fall... :(

Jättetäppt och ont i huvudet just nu, men i ärlighetens namn nå känns den kommande natten som ett slags "avgörande". Antingen kommer jag bli mycket sämre eller så blir jag bättre...hoppas (och tror) inte att jag är på samma "nivå" som nu ialla fall! Hoppas ju förstås att jag piggnar till lite!

I morgon hörrni är det ju åter dags för invägning hos Gerd!! Spännande!! Jag har "smygvägt" mig ett par gånger och fick väääääldigt varierande (och faktiskt märkliga) resultat. Som ni redan vet så vägde jag ju 75,2 vid ett tillfälle och det har jag gjort en gång till sedan, men innan och efter den andra gången så har jag även vägt 76,5 och 76,8...märkligt hur det har pendlat upp och ner. Som tur var så fäster jag ju ingen direkt vikt vid vad min knasvåg säger att jag väger... DOCK skulle jag så GÄRNA vilja att den har rätt nu!!! Jag vägde mig i kväll här nu (innan maten) och var tvungen att ropa på älsklingen för att ha ett vittne!!! Hahaha...i kväll (efter storstädningen) vägde jag på min fina, fina våg: 74,5kg!!!! hahaha...fan det vore något att visa upp hos Gerd i morgon!!! Det kommer ju inte att hända, men jag hoppas på att hamna så NÄRA 75kg som möjligt i alla fall...Håll tummarna för mig hörrni!! :)

Nu ska jag faktiskt ta kväll och hoppa i säng!! Hoppas att lite sömn kurerar mig! :)

Ha en fin söndagkväll hörrni!!
Kram


 

...blir jag SJUK NU???? +... nu ni...LITE FUSK!!!

Hahahaha...jag det är sant! JAG har FUSKAT!!! Haha...eftersom det inte tillhör vanligheterna så gör det inget OCH (viktigast av allt) jag begränsade det själv och tog beslutet själv!! :) Jag smakade totalt 4 stycken smörgåsrån när Emil-filuren fick mellis...hela 4 smörgåsrån av fullkorn och dinkel...japp...med SMÖR...(bregott) :) Det var JÄTTEGOTT...men det var allt - jag "la av" i tid... :) Blev så sugen och smakade! Och det var det värt! :)

I morse vaknade jag med en ond och irriterad hals...jobbigt. Det här brukar ju liksom gå över efter att man kommit upp och fått frukost...MEN icke sa nicke... :( har haft ont HELA DAGEN!! :( Och det blir inte bättre...har nyst massor nu i kväll också...fruktar lite att jag håller på att bli sjuk... :( FY vad trist i så fall - vill INTE!! :(
Håll tummarna för att det är bättre i morgon!!! Snälla ni! :) Ikväll blir det att ta en STOR kopp te - med honung (lite till fusk, men vill inte ha ont i halsen)... :)

Annars har vi haft en kanondag idag underbara Emil ♥ och jag! Vi har varit ute på stan och handlat lite leksaker och lite annat. Så tog vi en liten fika innan vi åkte hem - bara han och jag! Mysigt!!! :) Sedan var jag ute med hunden en långpromenad innan det bar av till stallet och ett tufft dressyrpass!!! ♥ SÅÅÅ fantastiskt KUL!!!! Red underbara Drucilla ♥♥♥ igen! Fina fina tjejen!! :)

Även idag har jag känt mig lite fläskig igen :(...fast jag har ingen särskild anledning EGENTLIGEN...inget särskilt har hänt och jag har inte träffat någon om "inte sett"...men det kommer och går lite ialla fall verkar det som...lite surt, men antagligen något man får stå ut med...och försöka jobba bort. För hallå liksom - visst är det lite fråga om en lindrigare art av "störd kroppsuppfattning" och det är aldrig bra!! Känslan KAN ju faktiskt iof komma från det faktum att man inte känner sig helt 100...att jag håller på att bli förkyld kanske... jaja jobbigt är det och jag måste lära mig att jobba bort det!!!

Nu är det HÄRLIG fredagkväll och jag ska ha lite soffhäng med min fantastiskt, underbare PRINS! ♥ så blir det lite stickning förstås! MEN det blir en ganska tidig sänggång för mig...känner mig lite seeeeeeeg!!

Vill bara flika i en sak till: En gullig tjej som heter Jenny har skrivit en jättefin kommentar till mitt tidigare inlägg. TACK SNÄLLA du - JÄTTEGULLIGT!! Blir SÅ otroligt glad av att höra att jag är en inspirationskälla!!! ♥ Jag håller ALLA tummar och tår för dig!! Det här klarar du!!!!!! Grattis till dina tre dagar också!! Håll ut!!! :) Extra kram till dig!!

Så..Jenny och alla ni andra fina, goa bloggläsare - HA EN FANTASTISK fredagkväll!!
Kram




Det här vill vi INTE vet av!!


1000-strecket..!!

Wohooo!! Vad kul!! Min blogg har nu haft över 1000 besök!! Jätteroligt!




Kram till er alla och glöm inte att berätta när ni varit här!!! :)





...nu blir det tv-soffan... :-)

Ja det blir det. Tänkte sätta mig i gungstolen med min stickning nu igen! Det är så skönt att sitta och filura där medan tv:n går. När älsklingen tittat på Robinson (jävla skitprogram) blir det till att kolla ett par inspelade avsnitt av förhäxad innan jag hoppar i säng! :)

Jaha - då har jag bokat barnfri "love-get-away" för mig och Prinsen ♥♥ Vi ska på SPA på fina, fina ÖLAND, få massage (han), ansiktsbehandling (jag) och hänga i relaxen. Äta trerätters-middag, övernatta och frossa i härlig frukostbuffé innan det bär av hemåt igen! Min fantastiska mamma ♥♥ passar Emil och Agathon hemma hos oss!! Tycker vi är värda det! Vi är småbarnsföräldrar, jobbar, har kört framgångsrik viktminskning och firade 2-årsdag 13 september. Då gick jag som bekant på ren kur så vi kunde ju inte fira över huvud taget...så vi "firar" lite allt möjligt nu!! :) Det ska bli JÄTTEHÄRLIGT!!!!

Nu ropar gungstolen...måste gå. Lämnar er med en blid på stickningarna och en härlig bild på finaste Emil ♥

Ha en fin kväll!
Kram

PS. JAPP jag kommer att fuska vid frukosten...och EVENTUELLT med efterrätt (har inte bestämt mig än) vid middagen...OM jag ORKAR alltså... :) Lite vitlkösbröd blir det till förrätt ialla fall! :) DS

Världens sötaste EMIL!!! ♥



Kom ihåg att det ska inte "bli" något av detta...jag bara övar mig i stickning (så inte alla frågar "vad ska det bli" ??) :) hahahaha


illa, illa, illa...inte bra alls...

Nä verkligen inte!!! :( Har ju varit alldeles för dålig på att uppdatera här. När jag sedan skulle in här igår, så var det något tekniskt problem med driften av sidan, så jag kunde inte skriva då heller...:(

Men nu är jag här igen! :) Jag är ju hemma på mammaledighet denna vecka - ni vet jag och Johan har jobbar ju varannan vecka. SÅ denna vecka jobbar han och jag är hemma med Emil-hjätat! ♥ Förra veckan hade jag ju ett GRYMT flyt i mitt äta-fyragånger-omdagen-problem! Åt ju soppa hemma på morgonen och sedan två stycken på jobbet...så var det bara maten kvar hemma sedan! :) Gick ju finfint. Den här veckan när jag är hemma är det SÅ SVÅRT att hinna med att passa "mattider" och hinna få i mig alla mina soppor innan kvällen. Det är ju fullt ös på Emil och han är desutom i en sådan period att han inte vill vara kvar ensam (ens en sekund) i ett rum om man själv går in i ett annat! Så det blir inte tre soppor och mat nu igen... :( Får i mig typ 2 soppor och sedan mat...och där stannar det...vet inte hur jag ska göra dessa dagar...måste hitta en bra rutin. Det löser sig ju säkert när man fått in vanan ORDENTLIGT med bäbis i huset (för det är inte det lättaste att få in en vana med) :) ♥ På jobbet funkar det ju kanon alla dagar så jag är glad för det så länge! Idag ordnar det sig iallafall för vi får besök av Emils faster Emmy vid lunchtid och mormor kommer i eftermiddag - ska passa på att både äta och duscha då! :)

Jag har misströstat till och från denna vecka, men jag tänker skylla på andra människor för det faktiskt!! :( När jag träffar folk som jag inte sett på länge så är det nästan INGEN som säger att det syns att jag tappat vikt!!!??? Hallå - jag har gått ner dryga 12kg hittils (vad jag vet sedan senaste besöket hos Gred)...syns inte det???? :( OM det syns...varför säger ni inte det då?!? :( Nu pratar jag både om mina nära vänner och "bara bekanta". Det roliga är att jag ofta blir "synad" neirfrån och upp, men ingen kommentar ges..? VARFÖR?? Det gäller både folk som vet och inte vet om att jag håller på med viktminskning! SKITTRÅKIGT att ingen "märker" något...:( Det kan ju inte vara så att det syns särskilt mycket då...och då kan man ju fråga sig om man inbillar sig själv att det syns...jag menar om ingen annan ser det..?? Min familj som ser mig varje dag (som har svårare att se skillnad från dag till dag) ser ju skilnaden och säger det ialla fall ♥ Skönt att de bryr sig åtminstone - det är ju de som är viktigast... :) min skeptiska och smärtsamt ärliga pappa kläckte spontat ur sig häromdagen: "Jädrar vad smal du är nu Jessica!!"...Det var ett viktigt kvitto på min framgång!! :) ...OCH min supergalna våg visade 75.2 i morse när jag smygvägde mig (det är ju nästan en vecka kvar till mitt nästa besök så jag tänkte bara "kolla av läget" lite) ...hoppas den funkar som sist...dvs att jag väger mer hemma än hos Gerd..! :) För vi vet ju alla vad det innebär i så fall vid nästa invägning!!! ♥

Har fått ett par frågor som jag tänkte ta upp. Elin: du undrade vad jag äter som 100g protein. Det varierar väldigt. Oftast blir det en köttbit eller nötfärsbiff som väger c:a 130g rå - för det blir lagom 100g tillagat. Jag är URDÅLIG på att "se" mängden så jag använder en hushållsvåg för att vara säker på att det blir rätt! :) På sikt är det ju meningen att man ska lära sig även det - att "se" hur mycket som är lagom att lägga på tallriken liksom. Men det kan jag inte än som sagt. :) Om köttbiten jag tänker äta väger mingre än 130g rå så kompletterar jag med lite annat (här höftar jag lite...men vääääldigt försiktigt...tar hellre lite mindre) exempelvis: kokt ägg, rökt skinka, LITE fetaost, LITE mozzarella eller liknande...Något av det alltså! :) Lägg sedan på extra mycket grönsaker istället! :) Ibland äter vi räkor (jag är INGEN fiskätare med skaldjur funkar) som jag lagar i traktörpanna med olivolja, mycket vitlök och sweetchilisås...!! Blir kanongott. 100g tillagade räkor väger ungefär 150g råa... :)

Lena: Det går finfint med stickningen! Övar och övar - jag stickar räta, aviga, slätstickning och har även gett mig på och lyckats (??) med resårstickning. Kan inte visa foto nu för jag har inget och stickningen ligger i finrummet där lille Filuren ligger och sover nu...visar en annan dag! :) Camilla och jag ska träffas på söndag för lite "stickjunta" igen...så får vi se vad det blir att lära sig då! :)

Nu har jag bokat en liten "love-getaway" till mig och finaste prinsen - avslöjar mer senare - måste gå och ta hand om en hungrig lite filur som precis har vaknat! :)

Ha en fin dag alla!
Kram

...soap-aholic...:)

Hahaha..det är jag det! Ikväll (om en halvtimma) börjar ÄNTLIGEN några av de program jag följer!!! Har tre (fyra innan Ugly Betty slutade) favoritserier som jag verkligen inte missat (eller kommer att missa) ett enda avsnitt av!! Desperate Housewives, Cougar Town och Grey's Anatomy!! De två första har premiär i kväll och Grey's i morgon kväll!!! ♥ 

Har haft en lite bättre dag idag! :) Har inte misströstat alls, så lite sömn gjorde nog susen.. :) På måndag ska jag till Gerd och väga in mig igen - hoppas det ser bra ut! :)

Jag ska vara lite tråkig ikväll...har inte massor att skriva om precis...har dessutom min bästis ♥ i telefonen så jag vill ägna mig åt henne!!! ♥♥♥

Ha en fin kväll alla!!
Kram




...Liiiite får man ju misstörsta...?? :)

Då var jag tebax!! ;) Har haft en fantastisk eftermiddag omgärdad av underbara människor!! ♥
Jag har varit hos finaste Gittan och Mia i Figgis ♥ och träffade (igen) mediet Carole! Hon är helt underbar OCH klockren, så man blir mörkrädd, i sina kortläggningar!! ♥ JÄTTEKUL!! Fick en hel massa matnyttigt med mig - som vanligt!! Jag skrev på skoj på FB härom dagen att "man kanske skulle skola om sig på gamla da'r" ...och...hmm...tjaa vi får nog allt se faktiskt.. :)

Annars har det varit en ganska bra dag. Eller...njaaa nu ljög jag nog lite *hehe*...jag har faktiskt misströstat lite idag...det är länge sedan nu...men i dag har det inte känts kul alls... :( Har tyckt att jag ser fläskig och tjock ut nu igen...:( Jättejobbigt!!! Har inte tagit mig ur den känslan än faktiskt fast klockan har passerat 22...hoppas jag känner mig bättre när jag vaknar i morgon... :)

I morgon är det babysim - då ska lille Filuren och jag plaska runt i varmvattenbassängen igen! SÅ MYSIGT ♥

Håller på att planera en liten överraskning till underbaraste älsklingen - i maskopi med min mamma...hoppas det går i lås! Vore SÅÅÅÅ kul!! Jag avslöjar inget än...men lovar att berätta när det är klart!

Nu ska jag ta min fläskiga lekamen och gå och lägga mig...:( Hoppas den blivit mindre tills i morgon!!! :)

Ha en fin kväll och sov gott!!! :D
Kram


Back in business..!!

Jaaa nu så...nu är jag back in business igen! PHU vilken HELG jag har haft.

Älsklingen har jobbat sina 12-timmarsdagar och jag har varit ensam med lillknatten!! Emil har haft två riktiga "skitdagar" ur bådas våra synvinklar...:( Han har sovit sammanlagt c:a 1 timma (nu snackar vi DRYGT en timme) per DAG dessa två dagar och har däremellan krävt konstant underhållning när han velat leka och konstant tröstning när han varit övertrött (naturligtvis) och ledsen...*stackarn* :( Mamman har varit TOTALSLUT när kvällen kommit och har då i ärlighetens namn inte haft massa motivation att sitta framför datorn. Sorry!! :)

Har tittat in här ett par gånger sedan jag skrev sist i hopp om att hitta någon kommentar...men de har lyst med sin frånvaro de också...fast jag vet att ni varit här era busar!!! :)

I helgen har jag "tappat" min fina rytm igen, som jag fick in så bra förra veckan. Har inte hunnit med att äta mina tre shaker och ett mål mat...har ätit 2 shaker och mat både i lördags och i går. Hoppas det går bättre i dag och resten av veckan. Det är ju SÅ VIKTIGT!!!

Ville egentligen bara "titta in" och skriva ett par rader så ni vet att jag är med i matchen fortfarande... Återkommer med mer i kväll för nu ska jag jobba på ordentligt. Har bara halvdag idag, slutar 12:00 för i eftermiddag ska vi iväg på något superkul...skriver mer om det i kväll!

Ha en fin dag hörrni!
Kram



...sticksugen... :-)

HAHA...ja det är precis som det låter..jag är verkligen sticksugen! Jag har lust att gå och sätta mig NU och sticka...fast tänkte uppdatera här lite först! :)

Idag har det flytit på bra igen. Det "nya" jag testar, med morgonrutinen att gå ut med Agathon före frukost funkat kanonbra och är så himla skönt och välgörande!! Det andra "nya" jag testar funkar också finfint. Ja än så länge ialla fall...när jag har jobbat, hoppas det håller nu i helgen också. Jag äter ju mina soppor lite med "udda" tider nu FÖRE middagsmaten för att jag ska få i mig alla tre. Har delat upp dem på kl 7:00, 11:00 och 15:00-16:00 (beroende på när jag känner mig hungrig). Sedan äter jag kvällsmaten (steg 1 maten) senare på kvällen typ runt 18:30-19:30 någonstans...Är en superbra lösning :) Hoppas jag fortsätter att gå ner så fint i vikt nu också som jag gjort hittills! :D

I kväll var det stallet och ridning igen!! Fick lära känna fin, fina Drucilla ♥ som var helt fantastisk att rida. Vi hoppade en liten hinderbana idag - det var supekul! Dock var jag VÄLDIGT tveksam till om jag skule våga och vääääldigt nervös sedan förra gången. Ni vet jag skrev ju om hur jag höll på att åka i backen två gånger! Insåg inte hur "omskakad" jag faktiskt blev av det...blev varse detta när jag kom till stallet idag...Fast Drucilla var så lugn och trygg - det kändes kanon!! Hoppas jag får "öva" på hoppningen med lite "lugnare" hästar ett par gånger...sedan ska jag hoppa med Chili igen!! :D Måste bara återfå balansen och känna mig säkrare! :)

Är väldigt irriterad ikväll!! :( I förmiddags beställde jag (OCH BETALADE) ett blommogram på interflora för leverans idag. Tror ni det har kommit fram några jävla blommor??? NÄ - JUST DET!! Jävla bluffmakare!!! Jag blev lovad levernas senast 20:00 (som är den allra sista leveranstiden) men klockan är äver 21 nu och inte en stjälk har kommit fram!! RIKTIGT JÄKLA DÅLIGT INTERFLORA!!! Ska ringa dem i morgon och kräva återbetalning - oavsett om blommorna kommer fram eller ej!! Beställer man ett blommogram med leverans samma dag så ska man ju få det - särskilt om man betalat för det!!!!!!! FY vad trist!!!!! De kan inte skylla på att "ingen har vart hemma" eller liknande heller för här har varit folk hela tiden OCH dessutom fyllde jag i "häng på dörren" om ingen är hemma...PISSINTERFLORA!!!!! :(( Aja..inte mycket jag kan göra åt det nu...men i morgon bitti ringer jag DIREKT!!

I kväll brinner ett ljus i min finaste ljusstake i köksfönstret...till Elin Krantz' minne ♥...Mina tankar går till hennes familj! FY så onödigt!! :(


Nu ska jag faktiskt ta kväll och sätta mig i min gungstol och sticka lite...*hahahaha*...det lät som om jag vore typ 85 år ...men det är faktiskt det jag ska göra nu! Sedan blir det tidigt i säng i kväll!

Ha en fin fredagkväll hörrni!!
Kram 

RSS 2.0