så kom den dagen jag inte trodde fanns...

...som fick mig HELT ur balans!!! :/

Först till signaturen A - tack för din fina kommentar! Jag är jätteglad om jag kan inspirera dig!! Kämpa på, håller mina tummar för dig!!!

Ur balans ja... Jag står inte längre på ren kur!! Jag har lagt av - sedan en dryg vecka!! VARFÖR undrar ni säker då?? :) Jag körde i gång med ren kur (sista rycket ni vet) förra måndagen. Allt gick som smort - har jag gett mig DEN på att jag SKA så går allt!! :) MEN...nästan med en gång blev jag så förgjordat TRÖTT! Helt slut i kroppen!! och ville bara SOVA. Mådde sedan dessutom illa när jag åt shakerna, mådde illa mellan shakerna och mådde illa av vatten...jobbigt läge som ni förstår!! Dessutom kom min mage i TOTALT OLAG!! Jag blev inte förstoppad (som man kan bli) utan PRECIS tvärtom - vilket inte är normalt ALLS på ren kur!! :( Jag mådde skitdåligt rent ut sagt och fattade beslutet att lägga av! Jag tror att min kropp behöver lite paus för "återhämtning" från sopporna. Jag gick och träffade Gerd också som tyckte att mitt beslut var JÄTTEBRA! Kroppen KAN säga ifrån om det blir "för mycket" vilket min nu gjorde. Jag har inte slutat med viktminskning och jag har DEFINITIVT INTE gett upp om att komma ner till 65kg!! Dit ska jag och dit kommer jag...men kanske inte NU på en gång!!

Så nu är planen denna: Jag äter som vanligt - MEN enligt det schema jag fått av Gerd som visar uppdelningen av maten för att få ett maximal intag av 1500kcal per dag! Detta är perfekt för viktminskning (i kombination med normal motion och INGA guldkanter)...om jag tillåter mig lite guldkanter så blir det mer "hålla vikten" så man har ett val här... :) I vilket fall som helst så mår jag KANONBRA nu!! :) skönt!!

Har dock de senaste dagarna kommit på att jag  inte RIKTIGT lever som jag lär...*ooops*...så jag har nu bestämt mig för att måndag morgon börjar STRIKT 1500kcal/dag - mathållning i kombination med motion...så får vi se vad det ger. Ska VERKLIGEN försöka LÅTA BLI godiset även på lördagar. Tänker unna mig "smalgodis" kanske i form av fruktsallad, grönsaksdipp eller "lättkesellachokladsmet" :) EN dag i veckan - inte fler (som det blivit ibland) :) Det NU iallafall under förhoppningen att jag ska kunna minska i vikt även om jag äter mat fullt ut.

Idag ska jag göra de veckomatsedlar som jag pratat om i flera veckor - det är jätteviktigt att de skrivs nu. Det är SÅ lätt att missa ett mål mat annars!! Vilket INTE är bra alls!! :)

Så, så ser det ut - vad tror ni!? Orkar ni hänga med i svängarna?!

Ha en fin dag!

PS. Satsar på "beach-mama" 2011.... DS :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0